Behagligare värme med oljefyllda elradiatorer

Behagligare värme med oljefyllda elradiatorer

”Vi fick behagligare värme med oljefyllda elradiatorer från LVI”

Nya Yali Parada sitter numera installerade hos paret Christel och Werner Unkel i Ängelholm. Paret bor i en enplansvilla på 123 kvadratmeter. Huset är byggt i tegel och paret har bott där sedan inflytten 1978.

”Vi hade elvärme redan från byggstarten och efterhand slutade en del radiatorer fungera”, säger Christel. ”När vi inte längre kunde hitta reservdelar till de gamla blev det till att leta upp nya element”, skrattar Christel. En del element hade även upphört med att bli tillräckligt varma för ett behagligt inomhusklimat.

”Vi kom i kontakt med LVI genom vår elektriker och var överens om att det var oljefyllda elradiatorer vi ville ha. Vi hade förstått att inomhusklimatet blir bättre med sådana. Dessutom ville vi ha släta radiatorer och Yali Parada var den modell vi föll för.”

Installationen gick snabbt; på en dag stod nya elradiatorer monterade i huset. Efterhand fick paret även LVI styrsystemet monterat. ”Vi har märkt en tydlig skillnad”, säger Christel. ”Temperaturen förutsatte vi skulle vara jämn och exakt, men känslan av skön värme kom som en positiv överraskning. Ingen lukt, ingen torr luft, bara en behaglig värme helt enkelt.”

Relaterade produkter

Leave a reply