Billig heminredning med radiatorer

Billig heminredning med radiatorer

Snygga radiatorer behöver inte vara dyra. Är du ute efter en billig heminredning kan du hitta snygga värmelösningar till lågt pris.

Billig heminredning med släta radiatorer

Thermopanel V4 är en modern radiator med dolt koppel. Hela ventilarrangemanget göms inuti radiatorn och det enda som lämnar synligt är termostathuvudet samt rördelarna som går från radiatorn rakt ner i golvet. Detta är en snyggare lösning jämfört med en standard radiator med synligt koppel. Och den är inte dyrare heller. Ändå är det vanligaste sättet att installera radiatorer i Sverige idag att ha kopplet synligt. För att få en korrekt bild av vad en radiator inklusive koppel, termostat och anslutningsdelar mot röret kostar, bör du be installatören om ett totalpris för alla produktdelar och monteringen skilt för sig. Monteringen går snabbare med ett färdigt inbyggt, och dolt koppel, förutsatt att rören sitter så de passar från tidigare.

Vi tycker det är slutkundens rätt att veta att det finns alternativ. En radiator behöver inte se ut som den alltid gjort. Och framför allt behöver inte kopplet sitta synligt. Fråga naturligtvis din installatör om råd, men välj själv hur du vill ha det.

Billig heminredning
Rörinstallation med synligt koppel bredvid radiatorn är det vanligaste sättet att montera radiatorer på idag. Varför hålla det synligt? Thermopanel finns även med slät frontpanel (Plan) eller med slät front och vågräta linjer (Ramo). Tilläggskostnaden för denna version är cirka 20 % mer än standard TP V4.
En slät radiator i billig heminredning.
En slät radiator i billig heminredning. Färgtillägget är cirka 20%.

Handdukstork i billig heminredning

En handdukstork kan kännas som extra lyx, men behöver inte vara en dyr investering i en badrumsrenovering. LVI erbjuder elhanddukstorkar, och den förmånligaste och även mest populära handdukstorken Athena A har i kromat utförande ett riktpris på 930 sek inklusive moms och i vit kulör 745 sek. Athena A passar också i riktigt lyxmiljö – vem skulle inte vilja bo så här?

Billig heminredning med Athena A
Billig heminredning med Athena A

Relaterade produkter

Leave a reply