Energisnåla, designade radiatorer

Energisnåla, designade radiatorer

Vintern närmar sig och med den kommer kylan. Purmos designade radiatorer värmer upp lika energisnålt som effektivt. Välj en radiator i färg som sätter prägel i rummet.

Purmos designade radiatorer finns i många olika modeller och färger, men en sak har de gemensamt – de är effektiva och energisnåla element. De reagerar snabbt på ett förändrat värmebehov, såväl uppåt som nedåt, och tar även till sig värme från andra källor på ett effektivt sätt, såsom brasvärme, solvärme och värme från elapparater. Detta gör att energikostnaden minskar betydligt.

Radiatorernas effektivitet består också i att de inte förlorar någon värme ned mot marken, jämfört med exempelvis golvvärme som kan ha en förlust på upp till 10 %. Radiatorerna har även en mycket snabb nedkylningstid jämfört med golvvärme. Deras snabba reaktionstid på temperaturförändringar gör att de inte står och jobbar i onödan.

Modellerna finns som vertikala och även i vitt standardutförande. De vertikala radiatorerna skapar inte bara en känsla av höjd i rummet utan är också en kraftfull värmekälla där väggutrymmet är begränsat.

Purmo_FaroV_red_01_high

 

Energieffektiva radiatorn Faro V med svagt profilerad front, finns att få i en mängd olika färger.

 

Faro V – en radiator med svagt profilerad front och perforerade sidor. Finns i flera dimensioner och färger. Rek. cirkapris från 3 850 kronor.

Kos V – en radiator med en slät front med rundade sidor. Finns i flera dimensioner och färger, bland annat en rostfri version. Rek. cirkapris från 3 760 kronor.

Relaterade produkter

Leave a reply