Designhanddukstorken Leros – fulländad geometri

Designhanddukstorken Leros – fulländad geometri

Den vattenburna Purmo designhanddukstorken Leros har jämnt balanserade stegpinnar med generösa mellanrum. Leros har snyggt fastsvetsade vertikala rör och ger ett lugnt och harmoniskt intryck. Stegpinnarna med raka rörändar sträcker sig ut över de vertikala rören. De verkar nästan sväva viktlöst framför väggen.

I köket, badrummet eller relaxrummet – Leros passar in i varje miljö och finns att fås i bredden 600 mm och höjderna 1200 eller 1800 mm.

Med 30 mm rördiameter ger Leros en behaglig strålningsvärme, och de 50 mm höga mellanrummen mellan stegpinnarna är en sann bekvämlighet. Handdukar kan lätt hängas upp och avlägsnas och en mängd handdukar ryms på torken. Dessutom är alla ytor och rörskarvar lättillgängliga och därför lätta att rengöra – mycket tack vare distanserna mellan horisontella och vertikala rör. Om det centrala värmesystemet är avstängt eller helt och hållet otillgängligt kan Leros förses med elpatron redan i beställningsskedet. Varma och torra handdukar även sommartid är vardagslyx.

P_Leros_Detail1_DE_130123

Designhanddukstorken Leros i färg

Rubinröd i köket, honungsfärgad i badrummet eller kapriblå i relaxrummet. Leros finns i en mängd olika färger och kan därför integreras i alla rum eller varför inte fungera som en kontrasterande färgklick. Designhanddukstorken Leros levereras med korrosions- och nötningsbeständig pulverlackering i standard vit (RAL 9016). Vid specialbetällning fås Leros i över 200 RAL-kulörer eller metallisk finish.

 

P_Leros_Black-is-Back_3_DE_140220

 

Att Leros levereras i en lackerad färg och inte som förkromad, gör att att du kan få upp till 35% mer värmeavgivning. Både strålnings- och konvektionsvärme. I ett mindre badrum kan du helt enkelt byta ut en befintlig radiator mot Leros.

Driftstryck max 10 bar. Ej för tappvattensystem. 1/2” innergänga.

Relaterade produkter

Leave a reply