Designmöbler gör intryck

Designmöbler gör intryck

Designmöbler är ett begrepp de flesta förknippar med designklassiker som Arne Jacobsens Myran, Sjuan eller Ägget. Eller varför inte den nu så trendiga Barcelona fåtöljen, ritad av den tyskfödde Mies van der Rohe. Idag är designmöbler lätta att få tag på till relativt förmånliga priser. Många av de större möbelkedjorna har sina egna varianter på klassiska designmöbler. Vill man däremot ha en äkta originalmöbel, är det antikhandlare eller auktioner som gäller. Men du kan fortfarande göra oväntade fynd ute på loppisar och i secondhand butiker. Sätt din personliga prägel på ditt hem med en designade möbler.

Aalto_Artek_chair

FÅTÖLJ 41 ”PAIMIO”. Designad av Alvar Aalto 1931-32. Källa: www.artek.fi

Designmöbler i form av radiatorer

Delta är en serie eleganta designradiatorer för vattenburen värme. Spännande formgivning i kombination med optimal funktion karaktäriserar dessa exklusiva radiatorer. Delta sortimentet ger verkligen inspiration och fångar betraktares ögon i varje unik miljö.Produkternas huvudsyfte är givetvis att skapa ett behagligt inomhusklimat, men de skall samtidigt kännas attraktiva och ge rummet en speciell karaktär. Designsortimentet är en vidareutveckling av den eleganta och tidlösa sektionsradiatorn Purmo Delta, som finns tillgängligt i ett mycket stort grundsortiment.

Delta Column Bench. En horizontal bänkradiator med rena linjer och skarpa kanter. Detta är en modern värmekälla som passar lika bra i en kongresshall eller konserthus, som den gör på t.ex ett hotell. Bänkradiatorn är det självklara valet när en uttrycksfull produkt skall installeras i en miljö som ställer krav på både design och hög värmeavgivning.

Delta_Bar

Delta Bar. Det smakfulla radiatorbordet har en diskret framtoning och blir en naturlig samlingspunkt på t.ex. konferenscenter, café eller kontor. Helt enkelt en praktisk och elegant värmekälla som har förmågan att skapa ett behagligt inomhusklimat.

Relaterade produkter

Leave a reply