Designradiator i rostfritt stål – här behövs inget elementskydd

Designradiator i rostfritt stål – här behövs inget elementskydd

Dagens trender inom inredning handlar om att skapa ett hem med individuella och personliga lösningar. Vi kan inte se något skäl till att radiatorer och andra värmeprodukter ska spela en underordnad roll i hemmet. Därför finns det produkter som tillgodoser alla smaker och behov även inom värme. Produkter som passar din personlighet och matchar din inredning, inte bara med tanke på teknik och funktion, utan även i form, stil och färg. Visste du t.ex. att det finns designradiatorer i rostfritt stål? En stilig designradiator behöver verkligen inte döljas bakom elementskydd!

Vertikala värmelösningar

Vertikala radiatorer är ofta inte bara funktionella utan också designade med tanke på exceptionella estetiska aspekter. Vilken modell man väljer beror förstås på vilken smak man har, men man bör också ta hänsyn till faktorer som var de ska installeras och tillgänglig budget. Om den vertikala radiatorn ska placeras på en framträdande plats, till exempel i vardagsrummet, kan man välja en dekorativ modell som Purmo Kos V eller Purmo Faro V. De finns i mer än 70 RAL-färger men även i metalliska kulörer, i rostfritt stål och i färger med struktur. Därför kan man, förutom att ta till vara varje liten yta, också uppnå ovanliga inredningseffekter. En vertikal radiator kan även utrustas med en handduksstång, för att enkelt kunna torka handdukar i köket eller barnens vantar i hallen.

Kos V

Den dekorativa radiatorn Kos V kännetecknas av en minimalistisk design med en helt slät frontpanel, lätt böjda sidor och rena linjer. Ett utmärkande drag är versionen med ”inox-yta”, det vill säga rostfritt stål, som perfekt matchar dekorer i moderna interiörer, till exempel den trendiga stilen i moderna takvåningar.

Purmo-KosV-Kitchen-shadow

 

Modell: KOV 21
Höjd: 1800, 1950, 2100 mm

Bredd: 300, 450, 600, 750 mm
Ytbehandling: RAL 9016 vit, övriga RAL kulörer och metalliska färger tillgängliga. Även INOX rostfritt stål.
Cirkaris från 3760 SEK

Faro V

Den vertikala radiatorn Faro sätter en speciell prägel på en mer klassisk interiör, och passar dem som föredrar en unik salongsliknande stil. Frontpanelen på denna radiator är utsökt profilerad, vilket gör hela konstruktionen lättare och elegantare. Den är mycket snygg i intensiva färger som står i kontrast mot väggens färg. Modellen Faro i inox-version sätter en modern prägel på varje inredningsstil.

PR_FaroV_000034

 

Modell: FAV 21
Höjd: 1800, 1950, 2100 mm
Bredd: 300, 450, 600, 750 mm
Ytbehandling: RAL 9016 vit, övriga RAL kulörer och metalliska färger tillgängliga. Även INOX rostfritt stål.
Cirkapris från 3850 SEK.

Relaterade produkter

Leave a reply