Designradiatorer i centrum

Designradiatorer i centrum

Radiatorn är en smart investering. Du kan dessutom välja mellan ett brett utbud av designradiatorer som helt klart sätter prägel på hemmet.

Vi är många som har vant oss vid att radiatorer inte alltid är snygga och därför göms dem ofta bakom möbler och radiatorskydd. Något som inte är så klokt ur synvinkeln värme och effektivitet – dessutom är det onödigt. I varje fall om man tittar närmare på designradiatorerna från Purmo, som erbjuder ett brett sortiment av spännande och smarta radiatorer som dessutom är riktigt snygga.

Ta en titt i rummet där radiatorn ska placeras och fundera över stilen. Vilka slags möbler finns och vilken färgskala går väggarna och möblerna i? Passar en traditionell radiator bäst eller kan du våga dig på en vägghängd i färg? Eller varför inte välja en radiator som är snyggt integrerad under ett avlastningsbord! Det finns helt enkelt en lösning för varje interiör och stil.

Fördelarna med radiatorer är flera, en viktig sådan är att de passar utmärkt ihop med värmepumpar. Välplacerade radiatorer har även fördelen att de förhindrar kalldrag från fönstren samtidigt som de ger en skön och jämn mjukvärme.

En annan viktig faktor är att radiatorer reagerar snabbt på värmevinster inomhus, exempelvis från solljus och brasvärme. Jämfört med andra värmeavgivare avger radiatorer minimala värmeförluster och ger tack vare det möjlighet att spara energi.

Lägg sedan till att radiatorer i princip är underhållsfria, att de har en livslängd på flera decennier och dessutom är till 100 procent återvinningsbara.

linosa-towel-warmers-purmo4

 

Linosa handdukstork på bilden har horisontala rör som smalnar av mot fronten, vilket ger designen en luftig känsla. De lodräta sektionerna täcks av profiler i borstat stål eller wenge. Linosa finns i flera olika färger. Bredd 504 mm och höjd 776 alt. 1 154 mm. Rek. cirkapris från 6 230 kr.

Relaterade produkter

Leave a reply