Varför designradiatorer?

Varför designradiatorer?

Radiatorer har fram till idag betraktats som någonting som måste finnas i varje hem, men helst synas så litet som möjligt. Detta är ett synsätt som har levt kvar alltför länge. Radiatorer är inte bara ett medel för att skapa ett varmt och skönt inomhusklimat året runt. Det handlar lika mycket om att utveckla lösningar som utgör en integrerad del av inredningen. Det är därför som vi har tagit detta initiativ att förändra människors attityd och visa att element faktiskt kan vara snygga´. Och det är därför som det finns designradiatorer som inte bara ökar komforten utan även bidrar till den stil och miljö du vill skapa i ditt hem.

Fler valmöjligheter

Dagens trender inom inredning handlar om att skapa ett hem med individuella och personliga lösningar. Det finns inte något skäl till att radiatorer och andra synliga värmeprodukter ska spela en underordnad roll i hemmet. Det finns värmeprodukter som tillgodoser olika smaker och behov. Produkter som passar din personlighet och matchar din inredning, inte bara med tanke på teknik och funktion, utan även i form, stil och färg.

Vertikala lösningar

Vertikala radiatorer är designade med tanke på estetiska aspekter. Vilken modell man väljer beror förstås på vilken smak man har, men man bör också ta hänsyn till faktorer som var de ska installeras och tillgänglig budget. Om den vertikala radiatorn ska placeras på en framträdande plats, till exempel i vardagsrummet, kan man välja en dekorativ modell som Purmo Kos V eller Purmo Faro V. De finns i mer än 220 olika färger. Därför kan man, förutom att ta till vara varje liten yta, också uppnå ovanliga inredningseffekter. De vertikala modellerna passar utmärkt bredvid stora fönsterpartier eller där det finns lite väggutrymme sidledes.

Kos-V_C

 

Designradiatorn Kos kännetecknas av en minimalistisk design med en helt slät frontpanel, lätt böjda sidor och rena linjer. Ett utmärkande drag är versionen med ”inox-yta”, det vill säga rostfritt stål, som perfekt matchar dekorer i moderna interiörer, till exempel den trendiga stilen i moderna takvåningar eller i kök med annan inredning i rostfritt stål. Den vertikala radiatorn Faro sätter en speciell prägel på en mer klassisk interiör, och passar dem som föredrar en mer ”salongsliknande” stil. Frontpanelen på denna radiator är profilerad, vilket gör hela konstruktionen lättare. Den är mycket snygg i starka färger som står i kontrast mot väggens färg. Modellen Faro i inox-version sätter en modernare prägel på inredningsstilen. Har du en mindre budget kan du välja en standard Purmo Vertical – även den i olika färg.

Dekorativ elvärme

Värmer du upp ditt hus med el, så finns det även snygga elelement.

Både LVI Langila och LVI Sanbe ser fantastiska ut i matt vit kulör. Till och med mot vit bakgrund passar dessa radiatorer in. Men om du vill använda radiatorn för att skapa din egen design på väggen och ge rummet en extra touch, kan du experimentera fritt med färgerna både på radiatorn och väggen bakom. Langila och Sanbe ger ett elegant mervärde till både klassiska och moderna interiörer och finns i 12 olika specialkulörer. Beställ gärna en kostnadsfri färgkarta på info@lviprodukter.se. Den minimalistiska designen gör sig utmärkt i olika utrymmen – vardagsrum, sovrum, kök och badrum.

PR_Paros_SlaapkamerV3_110222

Vill du läsa fler liknande artiklar? Följ oss på Facebook!

Ordlista

Relaterade produkter

Leave a reply