Elradiatorer från LVI – kolla in de mest populära!

Elradiatorer från LVI – kolla in de mest populära!

Elradiatorer väljs kanske inte med mesta möjliga eftertanke idag. Ibland är det enklast att bara göra som de flesta andra. Ofta gör vi det när vi väljer semesterhotell till familjen. Först sorterar vi på mest populära, sedan på pris och så går vi kanske tillbaka till mest populära igen. Det kan ju inte vara helt fel om så många andra valt samma. 

De mest populära elradiatorerna från LVI är Yali Digital och Yali Comfort. Båda är standard panelradiatorer, fyllda med miljövänlig vegetabilisk olja. De fyller en god funktion och avger en skön och behaglig värme. Radiatorn känns robust och kan även fungera i offentlig miljö, till exempel på ett café eller en restaurang. Termostaten är elektronisk och reagerar inom 0,2 graders exakthet. Tack vare denna noggrannhet hålls innetemperaturen jämn och du sparar energi jämfört med äldre elradiatorer som kan ha differenser på upp till 6 grader.

Behöver du en helt fristående elradiator, som tilläggsvärmare är Kaba vårt mest populära alternativ.

LVI-Kaba-Garage

 

På handdukstorksidan väljs oftast en Nila eller Athena handdukstork. Nila levereras med dold eller synlig anslutning längst ned på enhetens högra eller vänstra sida. Nila finns med en enkel strömbrytare, eller justerbara temperaturkontroll (Nila R) eller med timerfunktion (Nila Ti). Athena finns i 3 olika designer, är vändbara och du kan installera dem upp-och-ned eller vridna till vänster eller höger. Tack vare den dolda anslutningen kan du göra en dold fast installation eller använda medföljande sladd och plugga in Athena i eluttaget. Du startar Athena med ett enkelt knapptryck på strömbrytaren.

Vill man inte gå på det som majoriteten väljer, så finns det idag oljefyllda elradiatorer med slät frontpanel och även retroradiatorer och designradiatorer. Och bland handdukstorkar finns en uppsjö av alternativ – både för att torka handduken och för att värma badrummet.

LVI-Bathroom-AthenaS-CH

 

 

År 2017 mest populära elradiatorer från LVI

LVI Yali Digital

Yali-Digital_30-graden

LVI Yali Comfort

Yali-Comfort_30-graden

LVI Kaba

Kaba_30-graden

LVI Nila

Nila-CHROME-48-(LVI-Nordic)-30-graden

LVI Athena

Athena-S-CH-(LVI)-45-graden

Vill du läsa fler liknande artiklar? Följ oss på Facebook!

Relaterade produkter

2 Responses to Elradiatorer från LVI – kolla in de mest populära!

Leave a reply