Fläktradiator för villor och bostäder

Fläktradiator för villor och bostäder

Nordens första ultraeffektiva fläktradiator för vattenburna system, driven av E2-teknik, finns nu tillgänglig även för villor och bostäder. Inte minst lämplig när man önskar en högre effekt ur en radiator.

Nya fläktradiatorn Belize E2 är speciellt utformad för att fungera med lågtemperatursystem*, och för att producera höga effekter. Den innovativa E2-tekniken används för att automatiskt växla mellan statisk och dynamisk funktion i en integrerad värmelösning.

Statisk funktion innebär att Belize E2 fungerar som en traditionell radiator, medan E2-tekniken garanterar att den inbyggda fläkten aktiveras när det behövs.

Belize E2 bidrar till lägre energikostnader samtidigt som den skapar en god inomhusmiljö med både strål-ningsvärme och fläktstyrd värme. Den växlar automatiskt mellan de olika funktionerna och ger värmen snabbt, när den behövs.

De inbyggda fläktarna arbetar ljudlöst och ökar prestandan hos radiatorn upp till 40 %. En perfekt lösning för villor och nya bostäder och i samband med renovering.

E2 är en modern värmelösning för lågtemperatursystem i en kompakt och stilren design.

Fläktradiator med E2-teknik

  • Inbyggd fläkt som genererar extra värme
  • Fläktarna startar automatiskt om inte radiatoreffekten räcker
  • Värmer snabbt upp även större utrymmen
  • Ger mycket värme även vid lågatemperatursystem – passar därför utmärkt i kombination med golvvärme och värmepump
  • Kompakt och lättplacerad – färdig att montera
  • Passar i villor såväl som erfamiljshus

* Lågtemperatursystem är ett uppvärmningssystem vars radiatorer är anpassade för en lägre arbetstemperatur (max 55 grader). Dessa värmesystem är speciellt lämpade för värmepumpsdrift.

Relaterade produkter

Leave a reply