Delta

Delta

FRÅGA:

Hej, jag har sett att det står att jag ska kontakta återförsäljare i frågor gällande radiatorer. Men jag når ingen framgång med mitt sökande. Antingen säljs bara Purmo modeller som jag inte vill ha på webbutiker eller så ringer återförsäljare inte tillbaka när meddelande lämnats.

Jag undrar var jag finner råd och hjälp angående eventuellt köp av retroelmentet Delta (med towelracks). Vi påbörjar badrumsrenovering på måndag och jag skulle vilja ha ett vattenburet element som är snyggt. Men vem kan sälja ett till mig, med två handdukshängare på? Och vem kan svara på om ca 45 cm brett och ca 160 cm är ett bra val för vårt energisystem? Har ni råd till mig?

Med vänlig hälsning,
Malin, Vällingby Stockholm

 

SVAR:

Hej, kontakta en rörläggare och be om offert på exempelvis Delta Twin M 27-10-2150 med extra handdukshängare och med eller utan elpatron. Elpatronen används för att ge värme i radiatorn när värmesystemet är avslaget och rekommenderas som tillbehör. Om radiatorn är tillräckligt stor är förstås svårt att svara exakt på, men om ni har värmepump så ger den 560 W vilket är tillräckligt för ett badrum på ca 8 kvm.