Vilken radiator ska jag välja till vår gillestuga?

Vilken radiator ska jag välja till vår gillestuga?

FRÅGA:
Vilken radiator ska jag välja? Vi har precis renoverat vår gillestuga, placerad i en källare. Gillestugan är 20 m2, har tre fönster, varav endast ett är öppningsbart.

Just nu letar vi efter ett radiatorelement (vattenburet) men som behöver vara stilrent med ”rena” linjer och helst inte bygga för mycket på djupet. Vi vill inte skaffa ett element som känns som en ”klump på väggen” som inte passar in.

Helst av allt så hade vi installerat en konvektorelement (vattenburet med fläkt). De olika typerna av dessa har dock känts väldigt klumpiga och fula. Har ni någon variant som är modernare och stilrenare?

Har ni några förslag på vilken radiator som skulle passa så skulle jag vara väldigt tacksam för hjälpen!

Mvh Anders

SVAR:

Purmos radiator Belize E2 är vad som ligger närmast det du önskar. Det är i grunden en radiator som ger bra värme när det inte är alltför kallt ute men när det behövs går de nästintill ljudlösa fläktarna igång och ökar värmeavgivningen med mer än 50%.

Fronten är slät och horisontellt profilerad och ventilen är inbyggd så att man bara ser termostaten på sidan av radiatorn, standardkulör är vit men det finns också i svart/grått utförande. Byggdjupet från vägg till ytterkant radiator är 141 mm.

Ett annat alternativ är en Thermopanel Plan radiator. TP Plan har slät front och ett byggdjup i typ 11 utförande på 97 mm. TP Plan fås i 71 olika kulörer. 

Hälsningar Jonas & Mia

vilken radiator
TP Plan är en stilren slät radiator med litet byggdjup. Fås i 71 olika kulörer.

Relaterade produkter