Golvvärme pris och kostnad – direkt på nätet

Golvvärme pris och kostnad – direkt på nätet

Golvvärme pris och kostnad är inte krångligt. Alla komponenter som behövs till ditt hus finns tillgängliga direkt på nätet hos Rinkaby Rör. Gå in på Purmos hemsida för att få en materialspecifikation till just ditt bygge. Offert inom 24h. Förläggningsritning inom 48h.

Be om Offert

Alla värmerör från Purmo genomgår kvalitetsgranskning från oberoende provningsinstitut. De uppfyller fastslagna normer och regler och erbjuder maximal säkerhet och livslängd. För att erhålla en behaglig temperatur i ett golvvärmesystem krävs en väl fungerande rumsreglering. Purmo har två alternativ för styrning av ditt golvärmesystem. Det ena är det klassiska tråddragna systemet och det mer flexibla trådlösa alternativet.

Golvvärme fungerar olika effektivt beroende på vad för slags övergolv som används i anläggningen. Se Purmos tabell och beakta att högre framledningstemperaturer kan behövas vid vissa övergolv. Att tänka på är också att vissa övergolv inte tål för hög yttemperatur, rådgör med din golvleverantör vid förläggning av golvvärme.

Purmo har över 30 års erfarenhet av golvvärme på den europeiska marknaden och är nummer ett inom radiator- och golvvärmelösningar i Europa. Tänk gärna på att det går att kombinera radiatorer med golvvärme i samma bygge. Golvvärme passar utmärkt i badrum och våtutrymmen där den har en upptorkande effekt. På övre plan eller i vardagsrum och kontor passar radiatorer alldeles utmärkt. De reagerar snabbare än golvvärme på temperaturförändringar, och tar tillvara energi från fria värmekällor såsom solljus och ökat antal personer i rummet. Detta är inte avgörande för alla, men för dig som vill ha en snabb och effektiv reglering lönar det sig att tänka över kombinationslösningar. Hör dig gärna för om Purmo golvvärme pris och leveranstid hos Rinkaby Rör.

Garanti

Inom en garantitid på 10 år från leveransdatum ersätter vi kostnadsfritt Purmo värmeledningsrör och komponenter, på vilka skador förekommer som bevisligen kan härledas till produktionsfel. På elektriska och elektroniska komponenter samt förslitningsdelar beviljas 2 års garanti. Läs mer om våra garantivillkor.

 

Relaterade produkter

Leave a reply