Handdukstork i färg

Handdukstork i färg

En ny handdukstork ger badrummet ett nytt utseende. I kromat utförande är Flores från Purmo klassiskt elegant, medan du får ett betydligt mer iögonfallande uttryck om du väljer en handdukstork i färg. Oavsett val, ser den till att värmen och komforten i badrummet blir den allra bästa.

Vi spenderar många timmar i badrummet och det är det rum där det ofta känns kallt om man bara har normal inomhustemperatur på 20–22 °C. Därför är den perfekta temperaturen i ett badrum 24 °C och bäst komfort får man med en badrumsradiator som kombineras med golvvärme. Medan badrumsradiatorn ger snabb värme samtidigt som den torkar handdukarna, får man med golvvärmen en stabil och behaglig värme som håller både bara fötter varma och golven torra.

Flores är en serie med handdukstorkar som ger utmärkt värmekomfort samtidigt som handdukarna torkas effektivt. Förutom att radiatorerna finns i flera storlekar går de att få antingen raka eller böjda. Den raka varianten Flores tar så liten plats att den även passar i mycket små badrum. Har du lite mer plats väljer du med fördel Flores C som har rejält med utrymme för handdukarna.

Flores C Chrome
Flores C Chrome är böjd och ger rejält med utrymme för handdukarna.

Flores handdukstorkar finns i tre olika höjder där de två minsta modellerna är 500 mm breda. Den högsta hand- dukstorkens bredd är 600 mm. Standardfärgerna är krom (CH) eller vitt men Flores går även att beställa i över 200 valfria kulörer. Med en spännande färg ändrar den klassiska och eleganta handdukstorken karaktär och syns med ett tydligt uttryck i badrummet. Flores i färgen Pigeon Blue som syns på bilden högst upp ger ditt badrum en karaktär, samtidigt som du får en behaglig temperatur med snabb värme.

Handdukstorkarna i Flores-serien har 10 års garanti och kostar från 1 800 kronor.

Hitta Purmos återförsäljare här >>

Relaterade produkter

Leave a reply