Hur hållbar elradiator har LVI egentligen?

Hur hållbar elradiator har LVI egentligen?

Yali är en stabil och hållbar elradiator från LVI. Radiatorerna är tillverkade av hållfast stål i hög kvalitet och ytbehandlade med beständig vit epoxylackering (vit RAL 9016). Radiatorerna förses i tillverkningsprocessen med konvektorplåt, vilket höjer värmeavgivningen avsevärt. Stålet är återvinningsbart och radiatorerna är fyllda med biologiskt nedbrytbar miljövänlig rapsolja. LVIs elradiatorer kan drivas med förnyelsebara energikällor.

Den robusta och hållbara konstruktionen ger tyngd åt radiatorn. Ibland kan tyngden upplevas som besvärlig av elinstallatören som skall lyfta och sätta upp radiatorn, men fördelarna för slutanvändaren är betydligt fler. Då radiatorerna värms upp avger de en naturlig strålningsvärme som benämns Mjukvärme2.0, tack vare den elektroniska termostaten med en exakthet på 0,2 °C. Yali radiatorerna är tysta, luktfria och fungerar även med lägre yttemperaturer för att ge samma inomhustemperatur. Detta betyder att radiatorn inte blir för varm att röra vid och den kommer inte att bränna damm.

Yali Digital serien kan anslutas till trådbundet system, trådlöst system eller WiFi. Sekventiell temperaturstyrning av främre- och bakre panel, öppet-fönster-funktion och låsbar termostatenhet är andra nya finesser med serien.

Relaterade produkter

Leave a reply