Inred ditt sovrum i klassisk stil

Inred ditt sovrum i klassisk stil

Trygg, tidlös och diskret är den klassiska inredningens nyckelord. Här finns något för alla. Vare sig du gillar lugnande färgtoner eller starka sirliga former. Sovrum inreds ofta i ljusa färger, gärna i vitt eller beige. Och med matchande textilier på golv, fönster och säng. Klassiska mönster som rutigt eller blommigt är vanliga i sovrum. Möblerna är tidlösa och gärna i ljusa naturmaterial.

Faro V är en vertikal radiator som ansluts till ett vattenburet centralvärmesystem. Som värmekälla används oftast en bergvärmepump eller en luft-vattenvärmepump. Vertikala radiatorer har blivit allt vanligare, även i sovrum. De sparar på väggutrymme på det horisontala planet och nyttjar väggens yta rakt uppåt istället. En annan orsak till att vertikala radiatorer ökat i antal är att stora fönsterytor, som inte tillåter radiatorer under fönstren, blivit allt mer vanliga.

Designradiatorn Langilas rena, skarpa linjer ger en påtagligt estetisk och attraktiv känsla. Langila är en vätskefylld elradiator i kraftfull stålkonstruktion, som avger en varm och mjuk värme liknande den från vattenburna radiatorer. Ingen frän eller bränd lukt. Med en elegant frontpanel som omfattar det allra senaste inom värmeteknik gör Langila intryck i alla klassiska inredningar utan att framstå som överdrivet utsmyckad. Langila har raka hörn, något som bidrar till dess djärva formspråk. Diskret och tidlös på samma gång.

Purmo-vardagsrum-Tinos-klassisk

Elradiatorn Langila från LVI ger ett diskret och samtidigt tidlöst intryck

Relaterade produkter

Leave a reply