Inred med snygga radiatorer

Inred med snygga radiatorer

Du kan enkelt förnya ditt hem med snygga radiatorer. Hur ofta ser man inte att gamla värmeelement målas eller skyls in av ett elementskydd? Det är dags att lyfta fram radiatorns plats i hemmet. Förnya ditt hem med snygga radiatorer från Purmo!

Inred med snygga radiatorer – Kos

Kos sortimentet har slät front som ger ett avskalat intryck av tidlös elegans. De vackra sidoplåtarna ser till att linjerna hålls rena från alla håll. En sådan skönhet förtjänar att användas på många områden. Den finns att få i en mängd färger, inklusive ren, blank rostfri stål. En vackert designad handdukshängare av rostfritt stål låter dig få ut maximala fördelar av Kos linjen i ditt rum. Inred med snygga radiatorer.

Kos är en av de absolut vackraste radiatorerna i vertikalt utförande. Den har också stor värmeeffekt, tack vare den smarta konvektionsteknologin. Konvektorplåten ligger vertikalt inne i radiatorn, vilket är det enda rätta med tanke på värmeavgivningen oc effektiviteten. Låt Kos sortimentet ge ditt rum en känsla av strömlinjeformad elegans och mycket värme.

Inred med snygga radiatorer – Delta

Delta är en elegant sektionsradiator som förenar modern byggnadskonst med traditionell uppvärmningsteknik. Lasersvetsning eliminerar praktiskt taget alla svetsfogar och ger en garanterat slät yta. Inuti radiatorn förhindrar lasersvetsningen att rester från svetsningen ansamlas och minskar risken för friktion och korrosion. Resultatet är en tystare, mer effektiv radiator som håller längre. De D-formade profilerna som gett Delta Laserline dess namn är inte bara tilltalande, de förbättrar även prestandan med upp till 10 % jämfört med konventionell design.

Inred med snygga radiatorer - Delta
Inred ditt kontor med snygga radiatorer. Här en vackert böjd Delta från Purmo.

Viktigast av allt är att Delta-sortimentet gör det möjligt för dig att få exakt den radiator du vill ha precis där du vill ha den. Lång, kort, lodrät eller vågrät – och i den färg du vill ha. Den passar bra för både renoveringsobjekt och nya projekt. Förutom att den finns i 28 olika höjder kan du som tillval få den i vilken exakt höjd som helst mellan 300 och 3000 mm. Låt dig inspireras av Delta. Inred med snygga radiatorer.

Hör dig gärna för hos någon av våra återförsäljare för en offert eller för specifik rådgivning.

Relaterade produkter

Leave a reply