Inredning Stockholm – radiatorer och stora glaspartier

Inredning Stockholm – radiatorer och stora glaspartier

Ute i Stockholms skärgård, söder om huvudstaden, ligger ett modernt men ändå diskret hus placerat. Läget är unikt, högt uppe på en bergstopp med utsikt över havet. Från sjösidan ser man inte huset märkbart. Takhöjden sänktes för att huset skulle passa in i sin omgivning, utan att ändå pruta på rymligheten invändigt.

Den moderna inredningsstilen präglas av stora glaspartier och ljusa väggar i vit träpanel. Yttersidan av huset är målad i matt, svart Alcro Arkitekt fasadfärg. Tilläggsbyggnaden är ett komplement till den befintliga villan från 1930-talet och består av två helt nya husdelar.

Radiatorer i inredning Stockholm

Som värmelösning valde stockholmsparet oljefyllda elradiatorer från LVI. Även dessa går hand i hand med färgtonerna på väggarna. Yali Parada är en slät oljefylld elradiator i vit RAL 9016. Radiatorn har en modern elektronisk termostat som kan styras med en app genom styrsystemet Touch E3. I huset finns fem stycken Yali Parada i höjden och bredden 500×500 mm.

Yali Parada har samma intelligenta egenskaper som standardmodellen Yali Digital – öppet fönster funktion och en elektronisk termostat. Den är även utrustad med sekventiell styrning vilket gör att du oftare använder den främre panelen än den bakre, detta för att en snabbare temperaturhöjning skall uppnås (gäller dubbla radiatorer).

Yali Parada 500x500 mm i vit RAL 9016.
Yali Parada 500×500 mm i vit RAL 9016.

De stora glaspartierna krävde även vertikala radiatorlösningar då det inte var möjligt att nyttja utrymmet under fönstren till uppvärmning. Här valdes Langila radiatorn i en matt svart kulör Black Textured 9305. Färgen är en så kallad strukturfärg med en grövre, matt ytstruktur. Kontrasten med det svarta mot den vita väggen gör att radiatorn framhävs – som ett konstverk. Langila modellerna är 1800 mm höga och finns i bredderna 325 och 475 mm.

Langila ser även fantastisk ut i vitt, vilket är standard. Vill du skapa din egen design på väggen, finns hela 12 kulörer att välja mellan, allt från metalliska, anodiska och strukturfärger. Langila kan köpas via återförsäljare runt om i Sverige.

inredning stockholm
Langila är en ståtlig vätskefylld elradiator med modern elektronisk termostat.

Relaterade produkter

Leave a reply