Inredningstips hall

Inredningstips hall

Inredningtips hall och entré? Hallen är det första man möts av i hemmet. Ändå glöms ofta radiatorn bort i just detta rum. Golvvärme är naturligtvis en bra lösning i hallen, eftersom den torkar upp blöta golvytor. Men om du inte kan eller vill installera golvvärme i hallen, entrén eller farstun så finns det många snygga värmelösningar att ta till. En vertikal radiator passar om utrymmet är begränsat och väggytan smal.

Kos Vertical från Purmo finns i bredderna 300, 450, 600 och 750 mm samt i flertalet olika färgkulörer. På bilden i en metallkulör Metal Grey 0102. Tinos Vertical från Purmo matchar inredningen med en ljusare nyans i Anodic Natura 0149.

Vill man inte välja en vertikal lösning på radiatorn finns det även horisontala inredningstips för hallen. Purmo Plan CV är en slät standardradiator i vit RAL 9016, som passar utmärkt som element i hallen. Den kan även fås i andra RAL kulörer. För höjder högre än 200mm heter denna typ av radiator Thermopanel Plan. TP Plan är också en standardradiator, men har fler anslutningsmöjlgheter än Plan Ventil Compact.

Thermopanel Plan som inredningstips hall och entré

Thermopanel V4 representerar ett unikt radiatorkoncept, som utvecklats för att möta höga krav på effektiv logistik och modern design. Thermopanel Plan har en helt ny, slät frontpanel. En elegant och modern frontprofil som tillsammans med den nya designtermostaten förhöjer helhetsintrycket av produkten ytterligare.

Thermopanel V4 Plan levereras i standardutförande med galler, sidoplåtar och väggkonsoler samt som extra tillbehör designtermostat M30 och termostatadapter – en helt komplett radiator. Designtermostat M30 med temperaturområde 6–26°C ger rummet en jämn och behaglig inomhustemperatur. En vitlackerad handduksstång i stål med kraftig magnetinfästning finns som tillbehör för Plan.

Thermopanel V4 Plan finns att fås med en extra robust och slagtålig yta ”Heavy Duty”. Den tjockare plåten lämpar sig speciellt för miljöer med extra utsatt omgivning, t.ex. skolor och offentliga mötesplatser.

Tinos V från Purmo som inredningstips i hall
Tinos V från Purmo som inredningstips i hall
Plan Ventil Compact är ett horisontal radiator som inredningstips till hall.
Purmo Plan Ventil Compact är ett horisontal radiator som inredningstips till hall.

Relaterade produkter

Leave a reply