Inspirerande bilder på badrum med snygg design

Inspirerande bilder på badrum med snygg design

En personlig touch. Ditt eget hem. Dagens trender inom inredning handlar om att skapa ett hem med individuella och personliga lösningar och vi delar gärna med oss av några inspirerande bilder på badrum med snygg design. Vi kan inte se något skäl till att radiatorer och andra värmeprodukter ska spela en underordnad roll i hemmet. Därför vill vi skapa produkter som tillgodoser alla smaker och behov. Produkter som passar din personlighet och matchar din inredning, inte bara med tanke på teknik och funktion, utan även i form, stil och färg. Det finns fler valmöjligheter än man ofta tror. Och gärna tar vi emot tips och idéer från våra kunder också.

Muria Ti med timer
Muria Ti från LVI skapar en visuell effekt i ditt badrum och ger mycket utrymme att hänga handdukar på. Den perfekta lösningen för såväl stora badrum som trånga utrymmen eftersom den kan vridas 180 grader.
Svart handdukstork Java
Svart handdukstork PURMO Java rymmer många handdukstorkar och passar bra för större familjer eller sportigare personer med stort behov av att torka handdukar och kläder.

Bilder på badrum – designradiatorer som förgyller din vardag

Radiatorer är inte bara någonting nödvändigt, de kan också vara en källa till komfort och välbefinnande. Och designen är minst lika viktig som funktionen. Föredrar du modernt stilrena linjer, eller mer klassiska modeller? Vi har handdukstorkar i olika stilar för badrummet eller gästtoaletten, lösningar som ger en känsla av omtanke och lyx i vardagen. Purmos handdukstorkar förkromas eller ytbehandlas med pulverlack i vit RAL9016 som standard, men finns även i 72 olika tillvalsfärger. Dessa ansluts till centralvärmesystemet. LVI har elektriska handdukstorkar i vitt, krom och en del specialfärger.

Återförsäljare finns runt om i Sverige både för LVI elhanddukstorkar och PURMO vattenburna handdukstorkar som ansluts till centralvärmesystemet. Det går även utmärkt att handla en tork i webshop, om man vet vilken modell man önskar.

Bandai IR handdukstork från LVI
Bandai IR handdukstork från LVI
Badrumsinspiration med Leros
Badrumsinspiration med PURMO Leros i vit RAL 9016.

Ordlista

Relaterade produkter

Leave a reply