Inspirerande inredning med handdukstorkar

Inspirerande inredning med handdukstorkar

Inspirerande inredning och hög inomhuskomfort får allt mer fokus i varje vrå av hemmet – även i badrummet. Handdukstorkar finns i en mängd olika former och storlekar och de sprider en skön värme i hela badrummet tack vare sin höga värmeavgivning.

Alla Purmos och LVIs handdukstorkar genomgår dubbla ytbehandlingar för att motstå fukt, och flera modeller avger tillräckligt med värme för att värma ett helt badrum. Oavsett om man föredrar handdukstorkar i modern eller klassisk design, eldrivna eller vattenburna, bidrar dessa till en skönare inomhusmiljö och en känsla av lyx från morgon till kväll.

Inspirerande inredning med designradiatorer

Handdukstorkar är bara ett sätt att hitta den rätta vägen mot bättre uppvärmning. Rent generellt borde vi komma ifrån grå och tråkiga värmelösningar och istället följa trenden även med dessa. De senaste decennierna har golvvärmen tagit mycket fokus från radiatorer; och visst är golvvärmen ett ypperligt val i många fall. Men det är inte den enda lösningen. Radiatorer är fortfarande den bäst kända, mest beprövade och mest använda värmelösningen i världen.

Ofta hörs att radiatorn är ful och tar plats. Visst finns det fula radiatorer, men det finns ännu bedrövligare rördragningar. Det är dags för slutanvändaren att börja tycka till om vilken värmelösning och slutligen vilken radiator man vill välja. Det handlar inte bara om vilken radiator som finns på grossisthyllan och om att hitta rätt temperatur och effekt. Lika viktigt är det estetiska, funktionen och kvaliteten samt färgen för en inspirerande inredning. Ta ställning till vilka radiatorer som installeras. Låt inte beslutet bli ett praktiskt beslut. En Purmo radiator beviljas 10 års garanti, och den håller ofta betydligt längre än det. Gör valet till ditt eget.

Inspiration med Delta från Purmo. Slipp bygga elementskydd.
Inspiration med Delta från Purmo.
Purmo eller TP Ramo passar fint som radiator i badrum.
Purmo eller TP Ramo passar fint som radiator i badrum.

 

Ordlista

Relaterade produkter

Leave a reply