Klassisk badrumsinredning

Klassisk badrumsinredning

Då det är dags att renovera badrummet, så finns det mycket att tänka på. Badrum kräver mycket planering och det är viktigt att ta i beaktande allt från inredningsstil till belysning, åt vilket håll tvättmaskinsluckan svängs, eluttagsplacering, värmesystem och framför allt vem som ska använda badrummet. Är det en barnfamilj, ett pensionärspar eller ungdomarna som huserar på övervåningen? Hur ska du egentligen tänka när det kommer till badrumsinredning?

Badrumsinredning med handdukstork

I badrumsinredning ingår oftast en handdukstork. En elektrisk badrumsradiator eller handdukstork är mycket användbar; den möjliggör användning av radiatorn utanför uppvärmningssäsongen. Med hjälp av den kan du både värma ditt badrum och samtidigt snabbt torka fuktiga handdukar.

Elektrisk handdukstork i klassisk stil

Den elektriska handdukstorken Nila Ti från LVI har en klassisk design som passar in i alla badrumsinredningar. De rundade hörnen och rören ger ett mjukt intryck. Nila kommer med dold eller synlig anslutning för ökad flexibilitet och kan monteras både i köket och badrummet. Nila Ti har en timerfunktion med inställningsbar tid på 2 till 8 timmar, men det går naturligtvis bra att ha handdukstorken konstant på eller av.

Nila TI vid badrumsinredning

En snygg och funktionell handdukstork ger snabbt värme och torra handdukar och är ett utmärkt komplement till golvvärme, som ger en behaglig känsla av värme och hjälper till att hålla en stabil, behaglig temperatur även i större badrum. Golvvärme hjälper att förhindra kalla fötter, våta golv och fuktiga golvmattor.

>> Hitta återförsäljare

Relaterade produkter

Leave a reply