LVI support: Trasig termostat på gammal LVI radiator?

LVI support: Trasig termostat på gammal LVI radiator?

Vi får många frågor om äldre elradiatorer. Trasig termostat på gammal LVI radiator? Elradiatorerna knäpper och luktar bränt, vad kan jag göra? Damm har samlats inne i elradiatorn, är detta farligt?

FULL LVI SUPPORT OCH MER DÄRTILL

Vi vill att det ska vara enkelt och problemfritt att göra affärer med LVI. Som slutkund kan du vända dig till våra Återförsäljare och LVI Partners runt om i Sverige. Vi har ett nätverk av elinstallatörer som är utbildade i LVI produkter och som är engegaerade i våra produkter på många olika sätt. Vi erbjuder dessa  full produktutbildning och instruktionskurser i alla detaljer kring våra system, vad som är nytt och hur snabbt och lätt våra LVI produkter kan installeras. Dessa hittas på vår Återförsäljarlista.

Som slutkund kan du även vända dig till Värmeexperten på cleverheating.se och du kan även ringa vår LVI Support i Järpås.  Vår målsättning är att svara på alla samtal och mejl. Skulle du vara missnöjd med något; tveka inte att höra av dig endera på info@lviprodukter.se eller direkt till någon av våra representanter. Notera även vanliga frågor och svar på vår FAQ sida. Det här är helt enkelt en del av vår service.

LVI Support: Är det farligt med damm inne i elementet?
LVI Support: Är det farligt med damm inne i elementet?

Läs mer om att byta element termostat.

Relaterade produkter

Leave a reply