Populära handdukstorkar

Populära handdukstorkar

Din handdukstork ska självklart komplettera ditt badrum och heminredning. Den kan också vara en detalj i sin egen rätt, en källa till lyxigt varma handdukar och ett uttryck för din egen unika stil. Populära handdukstorkar just nu är bland annat:

 

 

flores-ch-towel-warmers-purmo4

Flores Chrome
Flores sortimentet är elegant i en charmfull klassisk design. Flores CH, tillgänglig i krom, levereras med tillbehör som hjälper dig att med stil få ut det mesta av ditt badrum. Flores CH finns med både raka och rundade rör.

Modeller:
Purmo Flores Chrome,
FLO CH, FLC CH, FLC M CH
(för vattenburen värme, fås även med elpatron)

Höjd: 770, 1150, 1430 mm
Bredd: 500, 600 mm
Färg: Krom
Pris: Från 3333 SEK inkl. moms

 

 

Leros
Det täta arrangemanget av smala rundade rör gör Leros till en naturlig fokuseringspunkt i badrummet. Med upp till 22 individuella rör koncentrerade i ett symmetriskt arrangemang, är denna radiator perfekt för dem som uppskattar rena avskalade linjer. Vit eller halvmatt svart, Leros M finns också i andra färger och ytor samt i två olika höjder.

Modeller: Purmo Leros, LER M (för vattenburen värme)
Höjd: 1224, 1812 mm
Bredd: 600 mm
Färg: Vit RAL 9016, halvmatt samt andra RAL-färger och metallfärger fås på beställning
Pris: Från 4499 SEK inkl. moms

P_Leros_small-bathroom_2_DE_140424

 

Java
Jämnt placerade grupper av elliptiska värmerör karaktäriserar Javas självsäkra design. En badrumsradiator som går mot det traditionella och behåller vissa moderna kännetecken, som det faktum att rören är monterade i vinkel, snarare än lodrätt. Tillgänglig i fyra höjder och två bredder. Välj mellan ett stort urval av färger och ytor.

Modeller: Purmo Java, JAV (för vattenburen värme, fås även med elpatron)
Höjd: 700, 912, 1336, 1548 mm
Bredd: 400, 500 mm
Färg: Vit RAL 9016, silver RAL 9007, andra RAL-färger och metallfärger fås på beställning
Pris: Från 3530 SEK inkl. moms

PR_Java

 

Athena S
De svängda kurvorna hos Athena S påminner om en flod som vindlar sig på väg mot havet och skapar en lugn, skön stämning i badrummet. Den kommer snabbt att bli ett oumbärligt inslag i badrummet, både som en del av inredningen och rent praktiskt eftersom du får plats med många handdukar. Athena S är vändbar och kan installeras uppåt- eller nedåtvänd. För att bibehålla det mjuka och rena utseendet kan du göra en osynlig fast installation eller använda medföljande sladd och plugga in Athena S i eluttaget.

Modeller: LVI Athena S, ATH S (elhanddukstork)
Höjd: 737 mm
Bredd: 450 mm
Färg: Vit och krom
Pris: Från 929 SEK inkl. moms

LVI-AthenaS-handdukstork

 

 

Relaterade produkter

Leave a reply