Radiatorer som inredningsdetaljer i hemmet

Radiatorer som inredningsdetaljer i hemmet

Inredningsdetaljer för hemmet omfattar allt från tapet och gardin till möbler och prydnadssaker – men ytterst sällan radiatorer. För att sätta fokus på radiatorn som en del av alla inredningsdetaljer i hemmet har Purmo skapat konceptet #purmoart. Studio Äppel Päppel lyfter fram radiatorn som en inredningsdetalj och har gjort en slät designradiator till ett konstverk för barnrum.

Vad har inspirerat er till ert motiv?

”Eftersom vi fick i uppgift av Purmo att ta fram ett motiv för ett barnrum har vi inspirerats av barns upptäckarglädje och fantastiska fantasi. Vi ville skapa ett motiv där det finns mycket att upptäcka och som är öppet för tolkning. I ett fantasilandskap bland lekfulla figurer och former kan betraktaren bygga sin egen berättelse utefter vad de tycker sig se i motivet”, säger Frida Nilsson och Erika Lindmark från Studio Äppel Päppel i Göteborg.

Inredningsdetaljer från Purmo
Studio Äppel Päppel gör en radiator till ett konstverk med lekfulla detaljer.

Vad intresserar er gällande heminredning och inredningsdetaljer?

”Vi gillar lekfulla och personliga prylar – allt från gamla ärvda saker, loppisfynd och moderna föremål. Det är spännande att de saker vi väljer att omge oss med skapar en historia och bygger upp ett hem som berättar något om personen som bor där.

Studio Äppel Päppels radiator ställs ut på Mall of Scandinavia i Stockholm 16-18 september.

Relaterade produkter

Leave a reply