Radiatorer som förr – med den senaste tekniken

Radiatorer som förr – med den senaste tekniken

Radiatorserien Delta från Purmo är ett vacker element – nostalgi på hög nivå kombinerad med den allra senaste tekniken. En radiatorserie med många möjligheter, oavsett om du ägnar dig åt renovering av ett gammalt hus eller vill skapa karaktär i en modern bostad.

De kallades ibland för ”järnrevben”, de gamla elementen som pysande, väsande och bubblande kunde ge ett rum ett alldeles eget uttryck. Delta heter den nya serien med radiatorer som ser ut som förr, men som är tillverkade med den absolut senaste tekniken.

De D-profilerade rören ger, i jämförelse med klassiska rör med cirkelformat tvärsnitt, en ökad yta av värmeväxling. Tack vare det får radiatorerna en hög prestanda som ger en jämn värmefördelning. Deltaserien tillverkas med en speciell laserteknik som gör att svetsfogarna blir i princip helt osynliga. Detta ger bl.a. låg friktion invändigt vilket innebär att det inte låter när vattnet strömmar genom värmekanalerna – borta är pysandet, väsandet och bubblandet.

De stora mellanrummen mellan sektionerna gör det även betydligt enklare att göra rent radiatorerna jämfört med de dammsamlare som man kunde hitta under fönstren på gamla element.

Delta-radiatorerna finns i 28 olika höjder, men man kan även specialbeställa radiatorer med en höjd mellan 150, 300 och 3000 mm. Detta tillsammans med fem olika djup och ett mycket stort utbud av färger ger alla möjligheter att hitta sina unika radiatorer. Radiatorer som förr helt enkelt.

Radiatorerna i Deltaserien kostar från 2 720 kronor och har tio års garanti.

 

PR_Delta_ALL_PP_3col_diagonal

Delta heter Purmos nya serien med radiatorer som ser ut som förr,
men som är tillverkade med den absolut senaste tekniken.

Relaterade produkter

Leave a reply