Välj rätt värme på rätt plats

Välj rätt värme på rätt plats

Purmos nya satsning kallas Rätt värme på rätt plats. Konceptet går ut på att erbjuda bästa möjliga kombinationsval av värmekällor för att skapa det mest effektiva och sköna inomhusklimatet.

Ett behagligt inomhusklimat får du genom att välja olika värmelösningar för olika rum. En optimal kombination kan t.ex. vara att ha radiatorer under fönster för att minska kallras, samtidigt som man i entrén och våtutrymmen har golvvärme som sedan kompletteras med en handdukstork i badrummet.

Att få hjälp med kombinationsvalen av värmealstrare är nu möjligt tack vare Purmos nya koncept Rätt värme på rätt plats. Noga kombinationsval av värmelösningar ger en dynamisk innetemperatur och ett behagligt inomhusklimat, vilket i sin tur gör boendeklimatet trevligt och skönt att vistas i. Oavsett om man ska bygga nytt eller renovera hemma, är det absolut en god idé att sätta sig in i hur de olika värmekällorna fungerar tillsammans.

I konceptet Rätt värme på rätt plats ingår även att ta hänsyn till antalet människor som bor i huset, hur mycket man är hemma samt vilka aktiviteter som de boende sysslar med och som i sin tur kan påverka såväl värmevinster som värmeförluster.

Förutom att få det varmt och skönt hemma, ger Rätt värme på rätt plats möjligheten till estetiskt tilltalande val. Idag finns det exempelvis många möjligheter att välja form, färg och storlek på radiatorer oavsett om du önskar en diskret lösning, eller en designad värmekälla.

Kombinationslösningar av olika värmekällor från Purmo, som radiatorer, golvvärmesystem och handdukstorkar, har 10 års garanti.

Leave a reply