Rolig inredning med elradiatorer från LVI

Rolig inredning med elradiatorer från LVI

Det är alltid roligt att bli överraskad. Speciellt av något så oväntat som en elradiator. En elradiator behöver inte bara vara ett nödvändigt ont, utan kan mycket väl vara den inredningsdetalj som lyfter hela rummet. Genom att tänka ”utanför boxen” och vända upp-och-ner på vad man vanligen förväntar sig av en elradiator skapar man en oväntad effekt i rummet. Adderar man dessutom roliga och spännande färger förstärks intrycket ytterligare. Resultatet blir helt enkelt ett rum full av positiv energi och trivsam atmosfär. Ett rum man vill vistas i helt enkelt.

Vertikala designradiatorer för alla inredningar

Både LVI Langila och LVI Sanbe ser fantastiska ut i matt vit standardkulör. Men vill du använda elradiatorn för att skapa din egen design på väggen och ge rummet en extra touch, kan du experimentera fritt med färgerna både på radiatorn och väggen bakom. Langila och Sanbe ger ett elegant mervärde till både klassiska och moderna interiörer och finns i 12 olika specialkulörer.

Beställ gärna en kostnadsfri färgkarta på info@lviprodukter.se. Den minimalistiska designen gör sig utmärkt i olika utrymmen – vardagsrum, sovrum, kök och badrum.

Relaterade produkter

Leave a reply