Snygg inredning med radiatorer

Snygg inredning med radiatorer

En snygg inredning kommer inte av sig själv. Kristin Erséus har arbetat fram en sovrumsradiator inom ramen för #purmoart, som når en höjdpunkt på Mall of Scandinavia, Stockholm 16-18.9. Här presenteras tre radiatorer – tre konstverk planerade och målade av fyra konstnärer.

– Jag har aldrig tänkt så mycket på element som jag gjort under denna process, säger Kristin. – En hel del reflektion har det blivit. Och många idéer har tagit form i mitt huvud.

– Jag är en rätt frusen person så elementet för mig är ju extra viktigt under de kalla vintermånaderna. Däremot har jag aldrig tidigare tänkt på dem som en inredningsdetalj, som också kan vara snygg eller funktionell på annat sätt. Det har mest bara varit nödvändigt. Jag tycker att det är kul att det finns företag som valt att framhäva elementen på det här viset!, säger Kristin.

För Purmo har detta samarbete givit nya insikter i hur formgivare ser på radiatorer och vilka möjligheter det finns att se radiatorn som en del i en personlig och snygg inredning.

Missa inte Kristins radiator på Mall of Scandinavia, Stockholm 16-18 september 2016. Välkomna!

Ordlista

Relaterade produkter

Leave a reply