Snygg och stilren handdukstork i svart

Snygg och stilren handdukstork i svart

Svarta inslag har varit väldigt populärt i inredningssammanhang redan en tid. Leros är en handdukstork i svart som håller handdukarna torra, varma och fräscha. Leros har jämnt balanserade, stegpinnar med generösa mellanrum och snyggt fastsvetsade vertikala rör. Stegpinnarna med raka rörändar sträcker sig ut över de vertikala rören. De verkar nästan sväva viktlöst framför väggen.

I köket, badrummet eller relaxrummet – Leros passar in i varje miljö och finns att fås i bredden 600 mm och höjderna 1200 eller 1800 mm. Med 30 mm rördiameter ger Leros en behaglig strålningsvärme, och de 50 mm höga mellanrummen mellan stegpinnarna är en sann bekvämlighet: Handdukar kan lätt hängas upp och avlägsnas. Dessutom är alla ytor och rörskarvar lättillgängliga och därför lätta att rengöra.

Handdukstork i svart och över 70 andra kulörer

Handdukstork i svart eller rubinrött i köket, honungsfärgad i badrummet eller kapriblå i relaxrummet: Leros finns i en mängd olika färger och kan därför integreras i alla rum eller varför inte fungera som en kontrasterande färgklick. Designtorken levereras med korrosions- och nötningsbeständig pulverlackering i standard vit (RAL 9016). Vid specialbetällning fås Leros i över 70 kulörer eller metallisk finish.

Att Leros levereras i en lackerad färg och inte som förkromad, gör att att du kan få upp till 35% mer värmeavgivning – både strålnings- och konvektionsvärme. I ett mindre badrum kan du helt enkelt byta ut en befintlig radiator mot Leros.

Visste du att även övriga handdukstorkar i Purmos sortiment kan fås i svart? Kontakta din återförsäljare >>

Stegpinnarna sträcker sig ut över de vertikala rören och de ser nästan ut att sväva viktlöst framför väggen.
Stegpinnarna sträcker sig ut över de vertikala rören och de ser nästan ut att sväva viktlöst framför väggen.

Badrumsinspiration med Leros

 Badrumsinspiration med Leros i Black Textured 9305.

 

Läs mer om handdukstorkar.

Relaterade produkter

Leave a reply