Sovrumsinredning för den som gillar värme

Sovrumsinredning för den som gillar värme

Sovrumsinredning behöver inte vara komplicerat. En bekväm säng och tillräckligt med värme och ventilation sätter grunden till en god sömn. En klassisk panelradiator med slät front passar väl in i både rustika och moderna sovrum. Värmeeffekten är god i panelradiatorer med slät front. De finns i bredder upp till 3 meter och i höjder mellan 200 och 900 mm. Är du extra känslig för damm kan även en hygienradiator väljas. Den saknar invändig konvektionsplåt, vilket medför en lägre värmeavgivning, men samtidigt får du en radiator som är lätt att torka av från alla håll. Hygienradiatorer har inga sidoplåtar eller toppgaller, så dammtrasan eller borsten ryms in mellan de vattenbärande panelerna.

Även om den bästa platsen för en radiator är under ett fönster, kan vid behov nyttja vertikala lösningar i sovrum. Kos V kan väljas i olika kulörer och smälter snyggt in i inredningen i ditt rum. Anslutningen sitter nedtill, med 50 mm ventilmått för rören. Rören kan dras bakåt in i vägg eller ned mot golv.

Kos V från Purmo passar bra in i ett klassiskt sovrum
Kos V från Purmo passar bra in i ett klassiskt sovrum med naturliga färgval.

 

Sovrumsinredning med oljefyllda elradiatorer

Släta panelradiatorer finns även som helt elektriska. Yali Parada har en helt slät frontpanel, medan Yali Ramo har en slät front med vågräta linjer.

Yali seriens radiatorer med Mjukvärme 2.0 passar fint vid inredning av sovrum.
Yali seriens radiatorer med Mjukvärme 2.0 passar fint vid inredning av sovrum.

Relaterade produkter

Leave a reply