Köksinredning – stilrent med svart och vitt

Köksinredning – stilrent med svart och vitt

En minimalistisk köksinredning är fortsättningsvis mycket populär. Ledorden ”Less is more”, med raka linjer, få utvalda möbler och renplockade ytor skapar en stram stilren känsla. Väljer man dessutom svartvitt blir köksinredningen om än mer tidlös. Dolda inbyggda köksmaskiner, helgjutna bänkskivor och högglansiga golv i t.ex. marmor ser man ofta. Skapa kontraster med accentfärger eller geometriska mönster på utvalda möbler, kakel eller textiler. Vill man ha en något varmare känsla går det bra att introducera olika naturmaterial som trä, mässing  eller koppar. Eller varför inte installera en funktionell designradiator som ger härlig komfortvärme i hela köket.

Designradiatorer i modern köksinredning

Köket är en viktig del i hemmet och det krävs en pålitlig värmekälla för att skapa god komfort. Denna vertikala designradiator är konstruerad för att passa in även där det är ont om utrymme och fås i en mängd färgalternativ. Delta Twin har en mjuk och följsam formgivning vilket gör det till en funktionell och stilren inredningsdetalj. Twin kan även kompletteras med en elpatron för komfortvärme även under sommarhalvåret.

Delta är en serie eleganta designradiatorer för vattenburen värme. Spännande formgivning i kombination med optimal funktion karaktäriserar dessa exklusiva radiatorer. Delta sortimentet ger verkligen inspiration och fångar betraktares ögon i varje unik miljö. Produkternas huvudsyfte är givetvis att skapa ett behagligt inomhusklimat, men de skall samtidigt kännas attraktiva och ge rummet en speciell karaktär. Designsortimentet är en vidareutveckling av den eleganta och tidlösa sektionsradiatorn Purmo Delta, som finns tillgängligt i ett mycket stort grundsortiment.

Delta Bar från Purmo
Delta Bar från Purmo – en sektionsradiator integrerad i ett bord.

Purmo-Kos-red-kitchen-modern

Designradiatorn Paros fås i flera kulörer, allt från starka pasteller till matta strukturfärger. 

Den släta ytan på den vertikala designradiatorn Paros front fortsätter oavbrutet till de mjuka linjerna på sidoplåtarna och hela vägen runt. Detta uppseendeväckande inslag gör Paros oemotståndlig att vidröra, och är ett givet samtalsämne på alla fester. En valfri praktisk handdukshängare i rostfritt stål tillför ytterligare funktion till denna radiators vackra form.

Relaterade produkter

Leave a reply