Tid att uppgradera värmen i sommarstugan!

Tid att uppgradera värmen i sommarstugan!

Med L
VIs nya, energieffektiva radiatorer håller du en sund grundvärme i ditt fritidshus när du inte är där – och möts av en behaglig värme när du kommer tillbaka. I sortimentet finns en rad olika radiatorer och en lika snygg som praktisk handdukstorkare – perfekt när du ska uppgradera värmen i sommarstugan!

Ledigheter, långhelger och försommarhelger. Innan vi vet ordet av är det åter dags att öppna sommarstugan för säsongen. Nu är en bra tid att passa på att höja komfort och stil i fritidshuset. Att byta till energieffektiva och miljövänliga elradiatorer går snabbt och smidigt – för en skicklig installatör tar det bara några timmar.

Komfort handlar mer om hur du upplever värmen i ett rum – snarare än om den faktiska rumstemperaturen. LVIs radiatorer är fyllda med vegetabilisk olja och som därmed avger en mjuk och naturlig värme. På detta sätt bevaras rummets luftfuktighet och luften torkar inte ut. Av samma anledning undviker du även andra problem som brukar uppstå med torr luft – som till exempel cirkulerande damm.

LVIs radiatorer bränner inte heller något damm och avger därmed ingen obehaglig lukt som ibland uppstår när vär-men vrids upp på en radiatorer som inte använts på ett tag.

I kök och badrum ger en bra handdukstork en skön komfort där värmen från denna ersätter en radiator, samtidigt som den naturligtvis värmer upp handdukar.

LVIs nya energieffektiva, oljefyllda radiatorer i Yali-serien har en mängd innovationer som inte bara ger en unik komfort utan också hushåller med din värmeförbrukning på ett smart sätt: de har termostater som är enkla att använda och som ger full kontroll över temperaturen. Och de kan styras från distans via mobil eller wifi – en finess som du kan dra särskild nytta av i fritidshuset som används period-vis. Dessutom är radiatorerna försedda med ett frostskydd som håller innetemperaturen mellan 0,5 och 10 grader och därmed hindrar husets ledningar och rör från att eventuellt frysa sönder.

Handdukstork med optimal torkförmåga

Bandai IR handdukstork ger en skön komfort i badrummet eller köket. En separat termostat kontrollerar temperaturen med hjälp av infraröda signaler och kan placeras så att den är lätt att komma åt. Termostaten manövreras manuellt eller med en inbyggd timer som kan ställas in på full effekt i två timmar vid två tillfällen per dag. Detta ger en optimal torkförmåga när badrummet används som mest. Finns som standardmodell i silverlack och i 18 kulörer. Pris från 5 150 kronor i vitt.

Relaterade produkter

Leave a reply