Tips på billiga handdukstorkar

Tips på billiga handdukstorkar

Var hittar man tips på billiga handdukstorkar? Genom att googla ”köp handdukstork” får man tips på olika portaler och webshoppar som säljer handdukstorkar. Rätt förmånligt faktiskt. Problemet är förstås att veta något om kvaliteten och garantin hos dessa. Särksilt när man inte kan känna och klämma på dem och inte vet särskilt mycket om varumärket heller. Vi tar därför inte ställning till några andra varumärken än våra egna, men ger här tips på några billiga handdukstorkar från Purmo och LVI. Välj rätt värme för badrummet!

Billiga vattenburna handdukstorkar från PURMO

Purmo-Flores-30-graden

Den klassiska handdukstorken Flores är idealisk för utrymmen där du vill ha litet diskret elegans och samtidigt behålla utmärkt värmekomfort. Flores behöver ytterst lite djup, vilket gör den idealisk för små rum. Flores är en rak modell och standardkulören är vit RAL 9016, men även andra RAL -färger fås på beställning. Driftstryck max 8 bar. Ej för VVC. 1/2” innergänga.

Rek. pris:
Flores vit från 1 800 SEK

Purmo-Flores-CH-purple

 

Flores CH är en förkromad, rak modell och behöver ytterst lite djup. Flores Chrome modellerna tillverkas med toppmodern svetsteknik, vilket gör handdukstorkarna till ett förmånligt alternativ. Driftstryck max 6 bar. Ej för VVC. 1/2” innergänga.

Rek. pris:
Flores CH krom från 3 332 SEK

>> Hitta din Purmo återförsäljare

 

Billiga elektriska handdukstorkar från LVI

LVI-Nila-CHROME-48-30-graden

Nila R har en klassisk design som passar in i alla inredningar. Finns i krom eller vitlack. De rundade hörnen och rören ger ett mjukt intryck. Nila R levereras med dold eller synlig anslutning för ökad flexibilitet och kan monteras både i köket och badrummet. Anslutningen finns längst ned på enhetens högra eller vänstra sida.

Rek. pris:
Nila R krom från 2 304 SEK

 

LVI-Athena-A-handdukstork

 

Athena handdukstorkar erbjuder många alternativa lösningar. De är vändbara och du kan installera dem upp-och-ned eller vridna till vänster eller höger. Tack vare den dolda anslutningen kan du göra en dold fast installation eller använda medföljande sladd och plugga in Athena i eluttaget. Du startar Athena med ett enkelt knapptryck på strömbrytaren.

Rek. pris:
Athena A krom 929 SEK

Vattenburen handdukstork med extra elpatron – Alaid X från LVI

Det blir strax dyrare om du skall välja en kombinerad handdukstork. Fördelen med denna modell är att du kan nyttja den vattenburna anslutningen vintertid när värmesystemet är påslaget och nyttja elpatronen endast under smmarmånaderna när värmesystemet är avstängt.

LVI-Alaid-30-graden

Den vitlackerade mixade varianten Alaid X ger värme både på elektrisk väg eller genom det vattenburna värmesystemet. Den har en rundad hypermodern design som ger stora ytor i kompakt format. Det perfekta valet för badrummet eller köket som ger en annorlunda touch. Termostaten kan manövreras manuellt alternativt med en inbyggd timer som kan ställas in på full effekt i två timmar vid ett tillfälle per dag, vilket ger optimal torkförmåga när badrummet används som mest.

Rek. pris:
Alaid X från 6 853 SEK

>> Hitta din LVI återförsäljare

Relaterade produkter

Leave a reply