Tips på klassiska, gammaldags element

Tips på klassiska, gammaldags element

Gammaldags element är inte ute. Vare sig du renoverar en gammal fastighet och vill vara trogen den ursprungliga karaktären eller om du vill tillföra lite ‘retroelement’ till din moderna heminredning, så är Delta och Epok sortimentet något för dig. Välj färg, storlek och längd, i antingen vertikal eller lodrät placering. Och njut av komforten från en modern värmekälla med den traditionella designens visuella attraktion.

Sektionsradiator – gammaldags element i modernt utförande

Delta Laserline, en klassisk designuppdatering för 2000-talet, är ett utsökt tillskott i ditt hem. Vissa säger att den ser ut som en radiator ska se ut, andra säger att den förenar gamla och moderna tider. Delta är en elegant vattenburen sektionsradiator som förenar modern byggnadskonst med traditionell uppvärmningsteknik.

Lasersvetsning eliminerar praktiskt taget alla svetsfogar och ger en garanterat slät yta. Inuti radiatorn förhindrar lasersvetsningen att rester från svetsningen ansamlas och minskar risken för friktion och korrosion. Resultatet är en tystare, mer effektiv radiator som håller längre. De D-formade profilerna som gett Delta Laserline dess namn förbättrar även prestandan med upp till 10 % jämfört med konventionell design.

Delta Twin kan även förses med elpatron. En handduksstång följer med radiatorn.
Delta Twin kan även förses med elpatron. En handduksstång följer med radiatorn.

 

Viktigast av allt är att Delta-sortimentet gör det möjligt för dig att få exakt den radiator du vill ha precis där du vill ha den. Lång, kort, lodrät eller vågrät – och i den färg du vill ha. Den passar bra för både renoveringsobjekt och nya projekt. Förutom att den finns i 28 olika höjder kan du som tillval få den i vilken exakt höjd som helst mellan 300 och 3000 mm.

Delta Laserline passar även utmärkt till utrymmen som kräver mycket god hygien och renlighet. Delta Laserline har blivit beviljad bland annat de tyska certifikaten BAGUV och Hygiene.

Delta Laserline radiatorerna kan även beställas som böjda och vinklade modeller, t.ex. för bågformade väggar eller hörn.

LVI_EpokH_babyroom_100827_0042_C
Epok är också utrustad med det allra senaste inom uppvärmningsteknologi, bland annat en trådlös termostat som kan styra en eller flera radiatorer i samma rum.

Sektionsradiator Epok för elanslutning

Epok ser ut som ett gammaldags element och är den perfekta lösningen för både moderna och traditionella bostäder som värms upp med elvärme. Den är också utrustad med modern uppvärmningsteknologi. Bland annat har Epok en trådlös termostat som kan styra en eller flera radiatorer i samma rum. Tack vare sektionerna får radiatorn större yta, vilket optimerar värmestrålningen. Epok finns i både vertikalt och horisontalt utförande.

Relaterade produkter

Leave a reply