Varför dölja snygga element?

Varför dölja snygga element?

Elementen har väldigt lång livstid. Ända upp till 50 år. Så därför är chansen stor att just du är en av dem som har sina originalelement kvar på väggen. Och i sanningens namn, slitna föråldrade element är inte så snygga.

Hur få snygga element?

Vad kan du då göra åt detta? Ett tidigare populärt sätt var att bygga in radiatorerna med så kallade elementskydd. Dessa finns än idag i många olika material, stilar och färger. Tidigare var det också vanligt att man målade om själva elementet. Nackdelen är att du antagligen försämrar elementets värmeeffekt, ökar risken för kallras och helt enkelt upplever en lägre värmekomfort. Så varför dölja snygga element, det vill säga snygga radiatorer? Byt till ett nytt designelement!

Det finns flera fördelar med att byta ut elementen mot moderna energieffektiva designelement. Du förbättrar din inomhuskomfort, samtidigt som du ger rummet ett lyft. Designelement finns i olika stilar, färger så du hittar ett element som passar just din villa eller bostad. Nya moderna snygga radiatorer är anpassade för lågtemperatursystem och kan mycket väl kombineras med bergvärmepump eller annan värmepump. Naturligtvis fungerar de även ihop med alla andra värmekällor.

Kontakta en återförsäljare för att få en offert på vad ett utbyte kostar. I de flesta fall är det ingen krånglig operation alls.

Relaterade produkter

Leave a reply