Värmande inredningstips i modern stil

Värmande inredningstips i modern stil

Oktober är här och hos oss hade vi den första riktiga frostnatten, -4 grader i morse, så det blev till att skrapa rutorna på bilen. Brr! När kölden kommer krypande på höstkanten vill vi gärna få in mera värme i våra hem. Här några värmande inredningstips!

Material, färger och värmande inredningstips

Ta in mjuka, varma färger i inredningen – till exempel kuddfodral i sammet, som är väldigt trendigt i år. Mjuka material som plädar och fårskinn, tjockare gardiner i fönstren och en höstlig blombukett på bordet. Tänd några väldoftande doftljus och mys hemma i soffan framför brasan under en pläd med raggsockor på fötterna. Känns det väldigt kallt med vita väggar, som är rätt vanligt i den moderna inredningsstilen, så varför inte måla en vägg i en varm kulör? Det är mina budget inredningstips.

Purmo-matsal-Delta-klassisk

Känns det kallt inne?

Ifall det är dags att uppdatera värmesystemet i huset eller om du t.ex. målar eller tapetserar om ett rum, så tipsar jag om designradiatorer som passar perfekt i moderna hem. Rena, tydliga linjer och minimalism är kännetecken på den skandinaviskt moderna inredningsstilen. I ett vardagsrum med stora fönsterytor och stilrena möbler passar den vattenburna designradiatorn Purmo Paros perfekt in, gärna i en stark färg. Samma modell finns också som elradiator, men heter då LVI Sanbe.

Vertikala designradiatorer kan placeras bredvid fönstren och låga sektionsradiatorer kan placeras framför och under fönstren. Sektionsradiatorer låter solskenet sippra igenom och bidrar till ett gemytligt utrymme för familj och vänner.

Relaterade produkter

Leave a reply