Värmande köksinspiration

Värmande köksinspiration

Köket är platsen där hela familjen samlas. Även när man har gäster hemma blir köket lätt en central plats. Köket ska vara bekvämt, funktionellt och varmt. Kök finns i massor av stilar, former och storlekar, så även radiatorer som finns i en mängd stilar och kulörer, så att du säkert ska hitta en som passar din stil. Därför bjuder vi nu på värmande köksinspiration till just ditt kök!

Det kan vara svårt att hitta utrymme för radiatorer i köket, eftersom det mesta av utrymmet längs väggarna är upptaget av skåp och arbetsytor. Köket är därför det rum där golvvärmen avslöjar alla sina fördelar. Kom bara ihåg, när du planerar distributionen av värmeslingorna i golvet att överväga kommande placering av köksskåp.

En bra plats för en radiator i köket finns på en smal mellanvägg. Du kan placera en vertikal designradiator på den och utrusta den med en handduksstång att hänga kökshanddukar eller trasor på.

Purmo Delta Twin kan även förses med elpatron. En handduksstång följer med radiatorn.
Purmo Delta Twin kan även förses med elpatron. En handduksstång följer med radiatorn.

 

Handdukstork i köket

Badrumsradiatorer dvs. effektiva handdukstorkar är väl lämpade, inte bara för badrum, utan även för kök. En design i form av en stege gör det möjligt att bekvämt torka kökshanddukar. Möjligheten att ansluta en elpatron till handdukstorken gör att vi kan använda radiatorn även utanför värmesäsongen. Dessutom är de lätta att rengöra, vilket är av stor betydelse i köket.

LVI_TamariV_kitchen_100825_0192_C
Den vätskefyllda elradiatorn Tamari V från LVI har en väggmonterad trådlös termostat, som kan styra en eller flera radiatorer med en och samma fjärrkontroll.

 

En mängd färgalternativ

Vill du ha en riktig färgklick till ditt kök, så varför inte välja en radiator eller handdukstork i en härlig kulör? Purmos vattenburna element kan fås i vilken RAL-kulör du önskar och även i anodiska, matta och metalliska kulörer. Kos V och Faro V kan dessutom fås i rostfritt stål.

Varför inte välja en somrig färg som t.ex. en blå, röd eller en ljusgrå nyans?

ral-colours

 

Rätt värme på rätt plats. Inred med snygga radiatorer.
Rätt värme på rätt plats. Inred med snygga radiatorer. Kos V finns i rostfritt stål.
Purmo_FaroV_red_02_high
Faro V från Purmo – en riktig färgklick i köket!

 

Purmo Flores blå
Handdukstorken Flores i färgen Pigeon Blue ger en behaglig temperatur med snabb värme.

 

Hittade du något intressant? Kontakta då din lokala återförsäljare.

Purmo – vattenburna radiatorer >>
LVI – oljefyllda elradiatorer >>

Relaterade produkter

Leave a reply