Vattenburen värme – vilken värmetyp är du?

Vattenburen värme – vilken värmetyp är du?

Vattenburen värme finns i olika format: golvvärme, radiatorer, konvektorer, handdukstorkar. Väljer du en synlig lösning så kan du absolut anpassa den efter dina egna behov och din egen personlighet. Naturlig, traditionell, rationell eller experimentell? Upptäck värmelösningen för dina behov – i Purmos produktvärld! Det är inte lätt att känna till vilka värmelösningar och radiatorer som finns på marknaden. Genom att svara på 10 korta frågor kan du läsa mer om vilken värmetyp du är. Vi presenterar värmelösningar från Purmo som passar din värmetyp bäst!

Till testet >>

Deltacolumnbench

Om vattenburen värme

Med vattenburen värme menas uppvärmning av byggnader med hjälp av varmt vatten som cirkulerar i ett slutet rörsystem till radiatorer eller golvvärme. Det finns olika typer av värmekällor för att värma upp vattnet. Idag är det mer och mer vanligt med bergvärme- och jordvärmepumpar. Olje- och vedpannor användes mer frekvent fram till 90-talet. Även fjärrvärme eller en luft-vatten-värmepump kan till exempel användas.

Om designradiatorer

Nytt hem? Nyligen renoverat? Då finns det förmodligen nya idéer var helst du ser som inspirerar dig med utseende och storlek, form och färg, djup och struktur. Om det är så du känner just nu, kanske du anar hur det känns att vara produktdesigner hos Purmo. Teamets roll är att definiera en modern radiatordesign, så att våra produkter motsvarar de högsta kraven inom heminredning.
Designradiatorer kan ge ditt hem en speciell karaktär. Vare sig du väljer en helt ny inredning eller letar efter sätt att komplettera och förbättra din nuvarande stil, kan du räkna med att designradiatorer hjälper dig förstärka interiören. Djärv och elegant, monterad nästan platt mot väggen, i polerat stål eller pulversvart metall, med kurvor eller hörn. Det finns så otroligt mycket att roligt att välja på inom detta sortiment. Bli en av de växande antal målmedvetna kunder som njuter av ett helt nytt sätt att uppskatta värme – med ett radiatorsystem som har ett eget stiluttryck.

Relaterade produkter

Leave a reply