Vertikala designradiatorer från Purmo

Vertikala designradiatorer från Purmo

Vertikala designradiatorer kan ge ditt hem en helt ny karaktär. Oavsett om du väljer en helt ny inredning eller är på jakt efter att förbättra din nuvarande interiör, kan du räkna med att Purmos
vertikala radiatorer kan hjälpa till att nå nästa nivå.

Kos V – Vertikala designradiatorer

Kos-sortimentet har slät front som ger ett avskalat intryck av tidlös elegans. De rundade sidoplåtarna ser till att linjerna hålls rena från alla håll. En sådan skönhet förtjänar att användas på många områden. Den finns att få i en mängd färger, inklusive ren, blank rostfri stål. En vackert designad handdukshängare av rostfritt stål låter dig få ut maximala fördelar av Kos-linjen i badrum eller kök. Designen tjänar inte bara syftet att precis som andra lodräta inredningselement skapa en känsla av höjd, den är också en kraftfull värmekälla i utrymmen där väggutrymmet är begränsat.

Höjder
1.800, 1.950,
2.100 mm
Längder
300, 450, 600, 750 mm
Typer
KOV 21, 22
Färg
RAL 9016 vit, andra RAL-färger och metallfärger på beställning. Även rostfritt stål – INOX.

Rätt värme på rätt plats i köket. Den vertikala designradiatorn Kos V passar perfekt i rostfritt stål i köket.

Faro V

Faro V är idealisk överallt där du vill skapa en känsla av höjd och är också det perfekta valet för de utrymmen där golvytan är begränsad. Det visuella språket hos Faro V framhävs av en hög profilerad front och rundade perforerade sidoplåtar.

Faro-sortimentet har en profilerad front som framhäver de uppåtsträvande linjerna, medan de rundade sidoplåtarna ger den ett rent och behagligt utseende från alla vinklar. Det vackra toppgallret och de rundade sidoplåtarna ser till att linjerna hålls rena från alla håll. En sådan skönhet förtjänar att användas på många områden. Den finns att få i en mängd färger, inklusive ren, blank rostfri stål. En vackert designad handdukshängare av rostfritt stål låter dig få ut maximala fördelar av Faro i badrum eller kök. Designen tjänar inte bara syftet att precis som andra lodräta inredningselement skapa en känsla av höjd, den är också en kraftfull värmekälla i utrymmen där väggutrymmet är begränsat.

Höjder
1.800, 1.950,
2.100 mm
Längder
300, 450, 600, 750 mm
TYPER
FAV 21, 22
FÄRG
RAL 9016 vit, andra RAL-färger och metallfärger på beställning. Även rostfritt stål – INOX.

Designet på Faro V gør, at du med fordel kan placere den i rum, hvor du vil skabe højde – og naturligvis for at fremhæve det, som der nu ikke længere er nogen som helst anledning til at skjule!
Designen på Faro V är läckert tilltalande. I en stark färg ger den ett vasst intryck i din inredning.

Tinos V

Rena hörn och kanter, raka linjer och plana ytor. Tinos är symbolen för design och det närmaste vi har till vad som kan kallas ´strålande konst´. Tinos, monterad bara 10 mm från väggen, är en diskret skönhet, som kan skräddarsys för att uppfylla dina unika specifikationer vad gäller storlek, färg och yta.

Tinos med sina raka linjer skapar en påtaglig aura av estetisk lockelse. Tinos ger ett elegant mervärde till alla interiörer, klassiska eller moderna. Den minimalistiska designen hos Tinos gör sig utmärkt i alla utrymmen, både vardagsrum, sovrum, kök och badrum.

Höjder
1.800, 1.950 mm
Längder
475, 625 mm
Typer
TIV 11, 21
Färg
RAL 9016 vit, andra RAL-färger och metallfärger på beställning.

Purmo Tinos

Paros V

Den släta glansen på Paros front fortsätter oavbrutet till de mjuka linjerna på sidoplåtarna och hela vägen runt. Med sina mjuka, rundade kanter utstrålar Paros en raffinerad elegans som subtilt förstärker inredningens stil och komfort. Paros är designad för att passa alla rum, oavsett om du föredrar en romantisk, klassisk stil eller en renare och mer modern design. En valfri handdukshängare i rostfritt stål tillför ytterligare funktion till dessa vertikala designradiatorer. Dessutom kan du välja mellan 70 färger, så du hittar alltid en nyans som kompletterar dina favorittextilier och interiörfärger.

Höjder
1.800, 1.950 mm
Längder
Type 11: 530, 680 mm
Type 21: 555, 705 mm
TYPER
PAV 11, 21
FÄRG
RAL 9016 vit, andra RAL-färger och metallfärger på beställning.

Boligindretning inspiration med Purmo Paros
Purmo Paros är vertikala designradiatorer för vattenburet värmesystem.

Delta V

Delta är en elegant sektionsradiator som förenar modern byggnadskonst med traditionell uppvärmningsteknik. Viktigast av allt är att Delta-sortimentet gör det möjligt för dig att få exakt den radiator du vill ha precis där du vill ha den. Lång, kort, lodrät eller vågrät – och i den färg du vill ha. Den passar bra för både renoveringsobjekt och nya projekt. Förutom att den finns i 28 olika höjder kan du som tillval välja mellan 2, 3, 4, 5 eller 6 sektioner, från 300 till 3000 mm höjd och längder från 200 till 2500.

Höjder
965 – 3.000 mm
Längder
200 – 2.500 mm
TYPER
DL 2, 3 , 4, 5, 6
FÄRG
RAL 9016 vit, andra RAL-färger och metallfärger på beställning.

Vertical

Ibland är det en fråga om utrymme, ibland är det en fråga om smak, och varje gång blir svaret Vertical. Samma värmeeffekt och höga kvalitet på design och konstruktion, designad med en 90 graders twist.

Vertical är en klassisk panelradiator som har vänts lodrätt för att utnyttja väggytan på ett optimalt sätt. Den är liten och diskret och ger dig all värme du kan önska även då utrymmet är begränsat. Purmo Vertical kan också utrustas med tillbehör som handdukshängare, vilket är både praktiskt och funktionellt.

HÖJDER
1.800, 1.950, 2.100 mm
LÄNGDER
300, 450, 600, 750 mm
TYPER
VR 20, 21, 22
FÄRG
RAL 9016 vit, andra RAL-färger och metallfärger på beställning.

Skift varmesystem i boligforening. vandbaserede designerradiatorer. Vertikala designradiatorer.
Purmo Vertical

Leave a reply