Vertikala radiatorer i modern inredning

Vertikala radiatorer i modern inredning

Modernism är en rörelse inom arkitektur som uppkom på 1920-talet. Modernismen karakteriseras av en avskalad och geometriskt enkel arkitektur, fri från ornament då det är själva formerna och konstruktionen som står för det arkitektoniska och konstnärliga värdet. Fräscha, rena linjer, minimalistiskt men levande är kännetecken på en modern inredning. Denna inredningsstil med släta ytor och stilrena utrymmen, kan lätt accentueras med någon av våra moderna vertikala radiatorer. Gärna i kombination med starka färger.

Vertikala radiatorer – Inspiration

Kos V är en vertikal designradiator med helt slät front, som ger ett avskalat intryck av tidlös elegans. Det vackra toppgallret och de rundade sidoplåtarna ser till att linjerna hålls rena från alla håll. Den finns att få i en mängd olika färger, inklusive blankt rostfritt stål bland Purmos vertikala radiatorer. En vackert designad handdukshängare av rostfritt stål finns som tillval. Den djärva designen tjänar inte bara syftet att precis som andra lodräta inredningselement skapa en känsla av höjd, den är också en kraftfull värmekälla i utrymmen där väggutrymmet är begränsat.

Purmo-kontor-Kos-spegel-modern

Kos V med en pålimmad spegel utnyttjar ytan maximalt.

Den släta glansen på den vertikala designradiatorn Paros front fortsätter oavbrutet till de mjuka linjerna på sidoplåtarna och hela vägen runt. Detta uppseendeväckande inslag gör Paros oemotståndlig att vidröra, och är ett givet samtalsämne för alla rum i ditt hem. En valfri praktisk handdukshängare i rostfritt stål tillför ytterligare funktion till denna radiators vackra form.

Purmo-Kos-red-kitchen-modern
Vertikala radiatorer såsom Paros fås i en mängd olika kulörer.
Vilken värmetyp är du? Faro V från Purmo i en härligt röd färg.
Tinos från Purmo passar fint i en hall eller entré.

Relaterade produkter

Leave a reply